"Dine like an Italian" Menu

Antipasti

Caponata con pecorino tartufo e prosciutto crudo

Homemade caponata (cooked sicilian eggplant salad)  with truffle pecorino and prosciutto crudo

Huisgemaakte caponata (gekookte aubergine salade) met truffel pecorino en prosciutto crudo

a / or / of

Carpaccio di Laus

Carpaccio of beef with truffle mayonnaise, rocket, pine nuts, Parmesan cheese and fried capers

Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, gefrituurde kappertjes

 

Primi

Ravioli ricotta e spinaci

Ricotta and spinach ravioli with tomato mint  sauce

Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, met tomaten- muntsaus

 

Secondi

Pesce Eglefino

Haddock fillet with white wine and butter sauce

 Schelvis filet met witte wijn – botersaus

a / or / of

Bistecca di manzo

Steak with red wine sauce

Steak met rode wijnsaus

 

 

Dolci

Dolci del giorno

Dessert of the day

Dessert van de dag

 

Menu 3 courses (antipasti – secondi – dolci)                                 € 33,50

Menu 3 courses (antipasti – primi – secondi)                                 € 36,50

Menu 4 courses (antipasti – primi – secondi – dolci)                     € 41,-